Review of Western Australia escort girls on Australia XXX

Sort by: Date Escort's name City
Reviewer

Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
30-11-2021

Ό,τι και να γράψω, αν δεν το ζήσει καποιος δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει!! Διάβασα τα τόσο καλά reviews και έστειλα μνμ.Ανταπόκριση ΑΜΕΣΗ! Την ημέρα της συνάντησης μου ανοίγει την πόρτα φορώντας καυτά μαύρα see through εσώρουχα,ψηλοτάκουνες γόβες και να σε κοιτάνε αυτές οι πράσινες ματάρες που είναι σαν ψεύτικες! Από κοντά είναι ΠΙΟ ΌΜΟΡΦΗ και οι φώτο την αδικούν! Με άλλα λόγια ΣΟΚ. Αλλά το μεγάλυτερο ΣΟΚ ήταν όταν τον έβαλε στο στόμα της και ξεκίνησε να παίρνει πίπα! Αν δεν τελειώσεις στην πίπα είσαι τυχερός! Στον γλείφει, τον ρουφάει, τον παίρνει όλο μέσα,αργά, γρήγορα μεχρι να χορτάσεις! Και ειδικά όταν σε κοιτάει και με αυτά τα ματιά.Το κορίτσι είναι επαγγελματίας,τέλος. Στο γαμήσι τα δίνει όλα. Ανέβηκε από πάνω μου και χοροπηδούσε σαν τρελή! Μετά πάλι πιπα και μετά το εκπληκτικό doggy που βογγούσε κιόλας δυνατά και σε καυλώνει περισσότερο με αυτά που σου λέει! Με λίγα λόγια δεν πρόκειται να φύγεις από εκεί μέσα χωρίς να σε ικανοποιήσει και να περάσεις αξέχαστα. Επικοινωνία απίστευτη πριν κατά της διάρκεια αλλά και μετά το σεξ, με τέλειο και ευχαριστο mood! Πέρασα 2 υπέροχες ώρες μαζί σου ομορφιά μου και σ ευχαριστώ γι αυτο!Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε fellow ! Να είσαι καλά!
ΥΓ: Μάγκες είναι όνειρο,σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!
  • 01-12-2021
  • Mila
  • Limassol
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 9 / 10
  • scorpio
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
25-11-2021

Mila is perfect and very professional.
She is highly recommended.
Sexy and willing to satisfy you in every way.
She worth every minute of your time.
  • 01-12-2021
  • Leah
  • Istanbul
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Tayfun
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
28-11-2021

Otele giriş kolay oldu. Odası temiz. İngilizcesi güzel. Epey fit bir kızımız. Tecrübeli, istekli, zevk alıyor, konuşkan. Tekrar gider miyim? Evet gene giderim.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
28-11-2021

Με έπιασαν οι καυλες για μιλφ και το Ζετακι το εκοψα απο τις φωτογραφιες ως καλη επιλογη
Μολις την ειδα απο κοντα εξεπλαγησα θετικα. Ειναι ενα καυλιαρικο μιλφ που το βλεπεις και σκεφτεσαι απευθειας το σεξ.
Το ντυσιμο ηταν επισεις καλο, προσεγμενο και ταιριασμενο με την προσωπικοτητα της.
Καθησαμε και ηπιαμε λιγο και κουβεντιασαμε για να χαλαρωσουμε. Φτασαμε σε πολυ κοντινη αποσταση και την φιλησα στο στομα. Δεχτηκε χωρις καμια αντισταση και εβαλε και γλωσσα επιπλεον.
Αυτο το οποιο ηθελα ηταν ενα τσιμπουκακι και μου το εκανε πολυ ωραιο με καλο γλυψιμο της κεφαλης και παρσιμο μεχρι το λαρυγγι. Με κοιταξε και στα ματια και ενιωσα μια χαλαρωση ατελειωτη.
Δεν εκανε κολπα για να χυσω γρηγορα αν και ξερει καλα. Ανεβηκε οπως ηταν πανω μου και αρχισαμε cowgirl. Η Ζετα το εχει και γουσταρει να ειναι απο πανω αλλα με τις καυλες που ειχα δεν μπορουσα να μην την βαλω στα τεσσερα και να την ξεσκισω. Ηταν προφανες απο τα βογγητα της οτι γουσταρε ακομα περισσοτερο και δεν σταματησα μεχρι που την ειδα να χυνει. Η δευτερη φορα πουτο καναμε δεν κατεληξε σε χυσιμο γιατι δεν ειχαμε πολυ χρονο αλλα αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι να ξαναπαω μαζι της.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
30-11-2021

Sandra is absolutely stunning. She is beautiful and tall. When you have sex with her, she rides you like a Diva. it is difficult to control your body when she starts to moan. She loves what she does. with her, the money is well spent. When Sandra opens the door you will find a model. She takes you to the bathroom and when you come back to bed she starts her show. her uncovered Bj is the best thing that can happen to a man. after a bit she starts to ride you, you can see from down her beautiful body. After she is going down to doggy style and her moans are the sound of pleasure. when you are about to come, she takes all. and you die on the bed for the pleasure.
Cinematic experience with her. Something to remember for long. you will come back as i will.winkwinkwink
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
30-11-2021

Haylaz Alexandraam

Akşam akşam aklımızı çeldi. Sadece "İyi eğlenceler" demek için mesaj attmıştım, meğer arkadaşı ile kız kıza clubbingdeymiş. "DUO yapalım mı ?" teklifi ile zayıf noktamızdan vurmayı biliyor hatun. Dedim, olabilirwink

Neyse apar topar gittik aldık mekanımıza geldik. Arkadaşı beni tanımadığından hafif tedirgindi ama Alexandra'nın rahatlığını görünce ısındık. Standart ağırlama ve ikramımızdan sonra yatağa çekildik. Küçük ve ürkek peşrevler, eski hatunumuzun da yol göstermesi ile ateşli hale geldi.

Rica ettikleri için Alexandra'nın arkadaşının adını ve memleketini belirtmeyeceğim. Alexandra için ise söylenecek ilave bir şey yok gidenler ve benim önceki yorumlarımı okuyanlar bilir zaten. Gözü kapalı, endişesiz her zaman tercih edilecek sağlam ve güvenilir bir partner. Bu sefer ise süpriz yumurta oldu, yada "Kazan doğurdu" desek yeridir. Tatlı Alexandra, yanında bonusuyla bizi şenlendirdifellow

Benden önce yeteri kadar alemledikleri için, gecenin kapanışına da ben onlara bonus olmaya gayret ettimwinked Çok güzel bir geceydi teşekkür ediyorum ikisine de. Bu arada BFF'lerin taş makas kağıt eğlencesi acayip tatlı oldu. Fikrin sahibi arkadaşını aramıza kattığı için Alexandra'ya minnettarımwink

Not : compiler arkadaşımızın selamını aldık sağolsun. Bu gidişle sadece kapalı çevrim çalışacağız galibawink

Dear Alexandra;

I know you don't like long bla bla and actually you don't need at all. But I couldn't stop to write for your friend and for other clientsfellow Sorry.

Thanks for your DUO surpise. You know what drives me horny. And I was lucky to catch your lust together. There is nothing to say for your classy service. You know me, and I know you. I hope your friend also rejoiced for our rhythm and chemistry.

You know, although we requested a couple of times she was not willing to share the passion with youwink I'm slaved by her this timewink sorry for that. We will compansate this as soon as possible. Because she does not have a profile I would like to mention about here on your profile by your courtesy;

She is very beautiful, attractive, natural and lustful. I hope she goes open to society. I'm very sure that she will also get the same popularity as you have. It was a privilage to host this much passionate ladies at once. I appreciate your visit with your friend.

From now on rock-scissors-paper is my favourite bedroom gamelove
love
Escort Answer:
Thank you for yesterday, we had a great night ♥️ Take care :*
Kiss:No kiss
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
30-11-2021

Waist of time…Had an appointment with her,so as soon as I arrived and was trying to park,she text me that she is busy and that I had to wait for one hour,or if I want to see some else and she start sending me pictures of other girls.so I just left
Kiss:No kiss
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
28-11-2021

Herkese Engel Atıyor Yada görüldü yapıp Yazmıyor diğer hortumları görünce içim rahatladı Manager falan Manyak Bunlar bunla uğraşmayın sanki başka kız yok Arielvip e gidin Daha Güzel be eğlenceli
Kiss:No kiss
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
30-11-2021

It's a fake model the pictures or not real only want to take for you some money by PayPal and after don't answer any more
Fake, fake, fake, make you lose time and money
angry
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-11-2021

I was with a girl a couple of days ago, the girl is beautiful, the service is good, all my big ass is how I like it. I flew in for work, it was boring to call her, she brightened my evening, thank you, gorgeous lady!love
  • 30-11-2021
  • EMMA
  • Istanbul
  • 7 / 10
  • 7 / 10
  • 5 / 10
  • Acovboy
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:30% fixed in Photoshop
25-11-2021

Kız tam resimlerdeki gibi değil. Servisleri orta denebilir. Biraz çekingen. Gidilebilir fakat daha iyisi varmı derseniz sitenin büyük kısmı iyidir, de
  • 30-11-2021
  • Sandra
  • Thessaloniki
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • cyclad
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:In face
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
27-11-2021

Some days ago a friend of mine asked me: "if you could choose, which girl would you date tomorrow?".It’s Sandra... It’s my best date ever had... The most beautiful 24h of my life that i hope to reply one day...
She is a stunning woman and a beautiful person...
Only to let understand how beautiful is she, the day after our date the waiterman of a cafe, looking at me alone stopped me, asking where i left the woman of the night before...
I don’t want to speak about services, cause she is complete, but i just want explain to the readers that some time a date with the right lady can change your prospective about escortism and women in general...
  • 30-11-2021
  • SULE
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • Critic
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
23-11-2021

Güneşin yorgun düştüğü Sonbaharın son gününden,
Tüm Dostlara Merhabalar!

Şule ile her görüşmem sonrası kendimi profilinde yorum yazarken buluyorum. Daha önce ki yorumlarımda da belirttiğim gibi Şule’nin profilinde ki ilk yorumum değil; umarım sonda olmaz.

HADİ O ZAMAN MASAJ SERÜVENİ BAŞLASIN…

Bir harita yâda bir pusula olmaksızın bilinmeyen denizlerde sürüklenen bir gemici olmaktansa: Yelkenleri bu seferde yanından her seferinde, mutluluğu ve huzuru bularak ayrıldığım özü sözü MASAJ olan Şule’ye çevirdim.

Kapıdan içeri adımımı attığım andan itibaren Şule her zaman ki gibi beni çok iyi karşıladı, ziyaretimi hoş bir dokunuş ile kişiselleştirdi.

Şule’nin bana masaj yapmasının üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen, vücuduma neyin iyi geldiğini hatırlaması; beni bir kez daha etkisi altına almayı başardı ve başlar başlamaz Masajı tam anlamıyla yaptı, büyülü elleri ile düğümlü omuzlarımda çalıştıktan sonra fiziksel olarak eridiğimi hissettim! hiçbir şey söylememe gerek kalmadı.

Bunun yanı sıra, becerileri rakipsiz!

Masaj sonrasına gelecek olursak:

Dip Not: Profilinde sunduğu hizmetler yazdığından ve yorum kısmında gerekli işaretlemeleri yaptığım için detayları buralardan takip edebilirsiniz.

Şule ile kendinizden geçmeye hazır olun.
Emin olun ki kalbiniz her zamankinden iki misli hızlı atacak.
Yaptığı her şey hoşunuza gidecek.
Meleksi bir yüzü ve güzel bir vücut şekli var.
Yumuşak ve mis kokulu bir tene sahip.

Kısaca Şule’nin yanından ayrıldığınızda (Yedinci Cennette) olacaksınız.

Yine düşündüm ve aynı sonuca vardım: "Şule tanıdığım en mükemmel kadınlardan biri"

Hayat Paylaştıkça Güzel…

Kiss:No kiss
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
30-11-2021

Görüşmek istiyoruz ama , engellemeyi kaldırmanı bekliyoruz

We hope to met you so much, but you must disable blocking

Dear, please disable blocking ...

lovelovelove

Beyler, engellenen başkaları da var anlaşılan, bu durumun hiç bir sebebi yok...
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
11-11-2021

This girls are Real I recommend it to you thank you She is superb has a warm, brief welcome she is good in bed she gave me a blowjob from heaven I almost fell in love with her
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Average
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
29-11-2021

Beyler İsa ile görüşmedim yalnız bu hesap fena fake kokuyor. Yorumların hepsi olumlu ve hepsi aynı şeyi söylüyor (sokakta görsem inanmam, Türkiye’de yok böyle güzellik vs). Olumlu yorum yazanlar yorumu yazdığı gün hesabı açmış, buraya yorum atıp ortalıktan kaybolmuş. Bence bu, yorumların fake olduğunun kanıtıdır. Zaten tomaray34 kardeşimiz eleştirince hemen arkasından iyi yorum gelmiş, tesadüfün de böylesi :) Sitede çok fake kaynıyor birbirimize destek olalım sahte hesaplara ve kötü servis yapanlar için paramızı çöpe atmayalım beyler.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
28-11-2021

Uzun süredir profili görüyordum ama gerçekliğinden şüpheliydim. Hem yorumlar hemde amatör fotolar biraz ikna etti ve randevulaştım soluğu kapıda aldım. O kapı açıldığı anda suratımı görmeliydiniz. Karşımda sokakta göremeyeceğim görsemde anca ağzımın suyunun akacağı bir hatun vardı. İç çamaşırları, kokusu, odanın içine doğru yürürken önümde giden kalçalar beni benden aldı. Ufaklık kıpırdanmaya başlamıştı bile. Isa o anda hafif müzikle oynamaya başlamıştı bile. O dans yavaştan twerke dönerken ben ellerimi Isa’nın vücudunda buldum. İnanılmaz 2 saat geçirdim. Isa’da ‘hayır’ yok, aklıma gelen ya da gelmeyen ne varsa yaptık. Halim olsa 3. Ye giderdim :) Liste başı oldu Isa. Burada okuyormuş ve yaza kadar onunla yapacağım görüşmelerin planlarını yapmaya başladım bile :)
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:30% fixed in Photoshop
29-11-2021

αγαπημένη συνήθεια και πάλι
Αυτή την φορά , επέλεξα την Sambrina !
Συνεννόηση με το γραφείο άψογη με δυο μηνύματα !
Με επισκέφτηκε στον χώρο μου !
Ωραία κοπέλα, ωραίο κορμί, νεαρή ηλικία !
Φωτογραφίες πειραγμένες για προφανείς λόγους
Μετά το απαραίτητο μπάνιο, μαζί ποτάκι και κουβεντούλα !
Στήθος μικρό φυσικό στα γούστα μου !
δεν γούσταρε 69 οπότε αρχίσαμε με πίπα και συνέχεια με γλυφομούνι !
Στα του αγώνα , υγρή πίπα , και συμμετοχή στο sex !
δεύτερος γύρος με άγριο σφυροκόπημα, που δεν έλεγα να τελειώσω , και την ταλαιπώρησα αρκετά !
Και όταν μου βγήκε κούραση , έδωσε αγώνα να περάσει η βραδιά καλά
Γενικά Καλή επιλογή !
Άλλη μια εμπειρία και σήμερα !
Sambrina μου πολλά φιλιά
Antonio ❤❤❤
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
29-11-2021

Μεγάλο λάθος που δεν έκατσα μαζί της περισσότερη ώρα. Η πιο γλυκιά, φυσική και χαριτωμένη κοπέλα που έχω πάει. Αισθάνθηκα άνετα μαζί της από τη πρώτη στιγμή, το χαμόγελο της μου έφτιαχνε τη διάθεση. Το ευχαριστήθηκα μαζί της στο κρεβάτι πάρα πολύ. Όμορφη με καλούς τρόπους και με περιποιήθηκε παραπάνω από όσο περίμενα. Σε ευχαριστώ πολύ Veronica, μακάρι να μπορέσεις να έρθεις Κέρκυρα σύντομα ξανά!
Big mistake that I didn't stay with her for longer. The most sweet, natural and cute girl I've been with. I felt comfortable with her since the first time and her smile lifted up my mood. I enjoyed so much with her in bed. She's so beautiful with nice manners and took care of me more than expected. Thank you so much Veronica, I really wish you can come to Corfu soon again!
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
27-11-2021

Ότι καλύτερο έχω δει ποτέ όμορφη έξυπνη sexy ευχάριστη παρουσία σαν να ήμουνα με την κοπέλα μου πόσο πέρασα ο χρόνος γρήγορα μαζί της μετράω τεσ μέρες για να την ξαναδώ winkedwinkedwinked
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
10-11-2021

It was truly the greatest experience with an escort ever.I was surprised that when she opened the door, I saw the girl that was in the pictures without any photoshop. She welcomed me with a kiss and then we proceeded into the bedroom. She is an amazing kisser and asks you your preferences and needs. I will never forget you.Your tasty one...
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Average
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
21-11-2021

Η πρώτη εντύπωση δεν ήταν ιδιαίτερα καλή σκέφτηκα να φύγω, έμεινα κυρίως λόγο προηγούμενων καλών κριτικών και επειδή δεν υπάρχει τίποτα άλλο αξιόλογο στη πόλη.Ψηλή κοπέλα, καλό σώμα, πρόσωπο λίγο αδιάφορα για μενα έχω την εντύπωση σαν να έχει ακμή, λόγω φωτισμού δεν ήταν ξεκάθαρο. Στο αγώνα τίμια μπορώ να πω, στοματικο αρκετά καλό με περιποίηση της γύρο περιοχή, έπαιξε λίγο δόντι βέβαια για τα χρόνια που είναι στο επαγγέλματα δεν δικαιολογείτε. Χιλή πρέπει να ήταν πειραγμένα αλλα ευχαριστα στο φίλη δεν ήταν σκληρά, αν και ψιλό αποφεύγει το φίλη…γλώσσα ούτε καν( και δεν βρομουσε το στόμα μου έχω θέμα με την καθαριότητα και ειδικά με την στοματική υγιεινή). Η κοπέλα παντός καθαρή και το δωμάτιο συμμαζεμένο. Ευχάριστη στη κουβεντα. Παίχτηκαν δυο γύροι…με μερικούς θεατρικούς αναστεναγμούς σε νορμαλ πλαίσια. Δάχτυλα δεν αφήνει!!!Δεν έκλαψα τα λεφτά μου αλλά δεν ήταν κάτι το τρομερο!Δεν θα την συναντούσα ξανά….
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
29-11-2021

üstadların ikna edici yorumlarını okuduktan sonra yok canım o kadar da değildir heralde dedim ama evet o kadar hatta daha fazla :D :D :D. alttaki yorum sahibi üstadlarımıza saygılarımı sunuyorum kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. onlar olmasa büyük ihtimal kaçırırdım bu tanrıçayı.

mankenlik yapmasına 2-3 kilosu kalmış 0 beden manken gibi değil, Türk erkeğinin sevdiği gibi eti butu var sorun yok. hiç lafı uzatmaya ayrıntı vermeye gerek yok gidebilen acilen gitsin görsün müthiş inanılmaz şahane. bu arada yarın adanaya gideceğini söyledi o yüzden fazla zamanınız yok (fyi). love love wink wink am am
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-11-2021

Kız çok güzel, servisleri de güzel. Memeler şahane, bj çok iyi. 0 bullshit bir görüşmeydi çok memnun kaldım.
Eksi olarak hiç ingilizce bilmiyor ve biraz fazla titiz ama kendi tercihi. Gitmeden görün.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
29-11-2021

Η κοπέλα είναι υπέροχη. Από την στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο ξεκίνησε τα γλωσοφιλα λες και είναι η κοπέλα μου και με πεθύμησε.
Πολύ καλή επικοινωνία στα αγγλικά.
Εμφανισιακά όπως τις φωτογραφίες. Όμορφη με απαλή επιδερμίδα.

Αν μπορέσω θα την ξαναδώ πριν φύγει.

Excellent girl, wonderful services.
Definitely worth a try.

Thank you Shasha. lovelovelove
Kiss:No kiss
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
31-10-2021

I messaged and asked her a couple if questions to see if would be a good fit. When I said I was not interested in meeting she went crazy and sent me 10 messages with all sorts of accusations. I was polite the whole time and don’t understand why she was so aggressive. Beware, I got a bad feeling.
  • 29-11-2021
  • LANA
  • Istanbul
  • 7 / 10
  • 9 / 10
  • 8 / 10
  • GENTLE
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:50% fixed in Photoshop
28-11-2021

fotolarda sıkıntı var, içlerinden bazıları gerçeğe uygun değil. kızın yaşı epey ver yani az değil, ayrıca alt takım kötü kokuyor. bu sebeplerle düşük puan veriyorum. ajans bir video yolluyor ama oradan kızın durumu net anlaşılmıyor. tavsiye etmem, başka seçeneklere bakın derim
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
29-11-2021

Haftanin ilk gunune boyle guzel bir kizla baslamak inanin insani daha da mutlu ediyor , bugune kadar defalarca kizla birlikte oldum ancak Ashley icin ayri bir parantez aciyorum , resimler ve video herseyi anlatiyor gerci ama bu kadar duru bir guzellige zor rastlanir , cok uyumlu , kulturlu , hos sohbet ve yatak performansi 10 numara bir arkadasimiz, ingilizcesi gayet iyi , gfe arayanlar kacirmasin derim, kisa bir sure izmirde mutlaka ziyaret edin ve bugune kadar yasamadiginiz bir tecrube edinin derim …
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:30% fixed in Photoshop
28-11-2021

H Melissa θεωρητικά ήταν από τα πιο όμορφα κορίτσια που έβλεπα στο site του γραφείου.Δεν άργησα να πάρω την απόφαση για ραντεβού στο χώρο μου.
Πολύ καλή πρώτη εντύπωση με χαμόγελο και κακή εμφάνιση.Απεχει λίγο από τις photos με το λογικό ρετους.
Καλή συμπεριφορά από την αρχή καλή συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του sex.Επισης εξαιρετικά στησίματα αλλαγές και πρωτοβουλίες εκεί που πρέπει.Λιγο διστακτική στα φιλιά ήταν αλλά κανένα θέμα στη πορεία δεν έφερε αντίδραση κάπου.Σε επόμενο tour θα επιδιώξω repeat καθώς θεωρώ ότι αξίζει.
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
29-11-2021

Görüşmedim ama görüşmek istiyorum ama engellediğin için görüşemiyorum engeli kaldırırsan eğer geliyorummmmmmmm tam aşık olunası birisi bekle beni geliyorum
Kiss:No kiss
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Passive
Anal:No
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Not that girl
24-11-2021

Lauranın cilasini bu kızla yapayım dedim. Ajansla gorilustukten sonra,kizin kapıda buldum kendimi. Kapı açildiginda kızın fotodaki kız olmadığını gördüm. Neyse geldik bi kere dedik. Kız farklı olunca bastan servisleri sordum( Ajans owo ve cif dahil dedi). Kız sadece fuck diyince. Ajansın mesajalrini gösterdim. Kiz ben blowjob bile yapmam diyince iptal ettik. Kiz gene iyi, anladi bizide..Ajans bastan sona yalan dolan! Sakin denemeyin.
Escort Answer:
Hem yalancısın hem de iftiracısın. Ayrıca her şeyi tam olarak da anlatmıyorsun.
Resimlerin o kıza ait olduğunu sen de biliyorsun ben de biliyorum.
Kızın sana çok iyi hizmet yapmaya çalıştığını da sen bana söyledin. Ama senin derdin başka. Kız ile zorla kondomsuz ilişkiye girmek istedin. Kız da reddetti. Onu neden yazmıyorsun?
Senin bu yorumun çöp niteliğinde!
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-11-2021

Kız resimlerdekinden daha güzel.Sohbeti,ikramı oldukça iyiydi soğuk bir kız değil.Yatakta biraz yönlendirmeyle çok keyif aldım.Nazı tuzu yok,2.seans biraz uzadı ama gık demedi.Ayna karşısında yaptığı oral enfesti.Yine gidilir.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Only one allowed
Photo:Real picture
25-11-2021

Amazing visit, this lady is TOP, friendly and genuine! super GFE with a touch! highly recemented, if she work on her English you can easily consider her among the top ever came to Cyprus.
smilewinkedwink
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-11-2021

Well, this gonna be first comment ever along with my first meeting from this site. I dunno where to start exactly, but if ive had to describe Serena with short words, I would say "Serena is an Angel comin straight from heaven". If ive had to describe her in long words, my time woudnt be enuff for that to be honest, theres so much to say. So ill try to describe her in the shortest way I can.

As Ive mentioned before, she is like the purest Angel from heaven arriving to your room right from the first minute till the last. Her skin is smooth as softest silk and her eyes, oh god, you just cant stop staring into her beautiful special created eyes. She does literally everything to please you, she is funny, talkative and intellegent Angel. Ive had some special requests due to my personal problems, she made me feel like I have never felt like that before.

Dear Serena, dear angel, you can be sure that ill bring that Blue Label we can enjoy together on our next datelove

Take good care of yourself till our next meeting, thanks for everything, even tho I cant thank enough in any way.

Sincerely

Your fat lover winked
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Brutal
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
28-11-2021

Sandra'nın -başta servisi olmak üzere- her şeyinden memnun kaldığım için bu akşam üzeri yemekli, etkinlikli çok özel bir plan yaptım. Detayları bizde saklı beraberliğimiz boyunca ikimiz de son derece mutlu ve tatmin olmuş olarak vedalaştık. Nefis bir akşamdı. Sandra her zamanki klas misafirperverliğini, tanışıklığın verdiği rahatlık ve güvenle olağanüstü bir boyuta taşıdı. Sıfır reklama ihtiyacı olan Sandra için yalnızca, bu işin raconunu bilenler yeterli zaten.

Sandra ile olan beraberliğimiz dışında genel olarak bir iki düşüncemi de yeşillendireyim;

1. Buradaki hatunların hiç birisi bu işi "hayrına" yapmıyor. Kimse, sizin kıllı vücudunuzu rüyasında görüp binlerce km uzaktan buraya gelmiş değil.

2. Herşey, karşılıklı ihtiyaçların (para-seks) asgari müşterekte birleştiği süreli bir birliktelikten ibarettir. "Pavyondan karı çıkarma" tribine kapılmayın.

3. Para vermekle, hatunu değil, onun sizin için ayırdığı zamanı kiralamış olursunuz. Yani aslında sekse değil zamana ödeme yaparsınız. En duygusal nirvanaya erdiğinizi düşündüğünüz hatunla bile beleşe yelken açamazsınız, size ayıracağı zaman başka bir müşterinin nakdidir.

4. Parasını verdiniz diye hiç bir hatun sizin köleniz değildir. Gecenin bir yarısında, eşiniz/sevgiliniz/partneriniz vs. kıçında gri eşofmanla devirip dizi tekrarı seyrediyorken, ilik gibi bir kız yüksek topukla, ful makyajla, seksi iç çamaşırıyla kapısını açıp seni buyur ediyorsa sen de asgari saygı ve hakettiği hijyeni göstereceksin bi zahmet. En azından varmadan atını bi tımarla, terini, ağzını bi zahmet yıkayıver.

5. Kimsenin keyfine parasına lafımız yok. Bir günde üç beş hatun dolaşıyor olabilirsin, tercih meslesidir. Ama ister ilk defa deniyor ol, ister buranın hafiyesi en azından iki satır bir şeyler yaz da hatun nasıldır, ajansı ne menemdir arkadan gelenler mayına basmasın. Üye olup buradan hatun bulmayı beceriyorsan, yorum yazmayı da becerebilirsin.

6. En boş boğazından, en ketumuna kadar daha hiç bir hatunun ağzından diğer müşterilerin adı/rumuzu vs. hakkında menfi/müspet hiç bir dedikodu duymadım. Kiraladığın zaman sana ait. Bu değerli süreyi onun bunun çüküyle, performansıyla, tercihiyle harcamaya kalkmayın. Cesareti olan gittiği hatun hakkında zaten yazıp çiziyor. Stalk edenleri, hatunların dürüstlüğü ve omertası ile başbaşa bırakıyorum.

Dear Sandra;

It was a very very special night for me. I appreciate that you shared your pleasures with me on refined choices. Dinner and the activity we shared was awsome. I will try to re-organise this kind of happening as soon as possible.

I am very fond of new tastes you offered to me. You've pushed the satisfaction limit for me to the sky. I am affraid to starve Serotonin. Because of your lust I may convert to be a Hedonic

Thak you very much. Keep your energy and love of life. You're beautiful in every respect

Captain.
Kiss:Without tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Passive
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Only one allowed
Photo:Not that girl
28-11-2021

Fotoğraflar fake, muhabbet fena değil. Servis çok kötü. Verdiğiniz paraya yazık. Seks sırasında çok yapmacık tavırları var. İşi biran önce bitirip gitme derdinde, Asla tavsiye etmem.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
25-11-2021

Ειναι ενα ομορφο μαυρο κοριτσακι που ξερει Ελληνικα και τα χρησιμοποιεί εξυπνα για να σου ανεβασει την ορεξη για σεξ. Εχει ωραιες καμπυλες απο πανω μεχρι κατω και το δερμα της ειναι ακομα λειο. Δινει εμφαση στην καθαριοτητα και το πρωτο που κανει και ζηταει ειναι το ντους. Στο προγραμμα χρησιμοποιει πολυ το στομα της για να σε ερεθισει παντου στο σωμα και παρα πολυ στο καυλι. Γλυφει και αρχιδομπαλες και συνολικα το τσιμπουκι της ειναι ολα τα λεφτα. Αν και δεν ειναι νεα στην δουλεια εχει καλο μουνι, στενο και ομορφο εξωτερικα. Ταιριαξε σαν γαντι με τον πουτσο μου και το σεξ μαζι της ηταν με καλη συμμετοχη και πολυ ωραιες εκφρασεις ηδονης στο προσωπο της. Ο δευτερος γυρος ηταν λιγο πιο αγριος σε σχεση με τον πρωτο. Παιχτηκανε χαστουκια στον κωλο και σφυροκοπημα μετριας προς δυνατης εντασης. Στην αρχη εδειξε να πιεζεται λιγο αλλα μετα απο τα βογγητα της καταλαβα οτι γουσταρε... Κατεβασε μπολικο υγρο απο το μουνι της, και τα ποδια της ειχαν ενα μικρο τρεμουλο . Τα λεφτα που εδωσα ηταν οτι πρεπει για αυτο που πηρα. Σαν συμπεριφορα ηταν μεχρι το τελος πολυ σωστη, δεν ξεφυγε και ουτε φανηκε να προσποιειετε
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
25-11-2021

Μου θυμισε την Τζοζεφιν την τραγουδιστρια απο προσωπο γιατι απο σωμα ειναι πολυ καλυτερη.
Οι φωτογραφιες μιλανε απο μονες τους και δεν εχει επεξεργασια, ειναι αληθινες.
Ειναι εμπειρη στο εσκορτινγκ και μιλαει πολυ καλα τα Αγγλικα. Σε φτιαχνει και εγγεφαλικα και σου ανεβαζει την αυτοπεποιθηση με κομπλιμεντα πριν αρχισει το σεξ.
Δεν συγκρατειται σε φιλια με γλωσσα και τσιμπουκι. Κανει πιπα τετοια που λιγες πουτανες ειναι ικανες και χωρις καποτα. Ξετρελαθηκα μαζι της και αφιερωσα τουλαχιστον πεντε λεπτα κανοντας της γλειφομουνι με τα ποδια ψηλα. Σπαρτουλαρισα τα χειλη της και μετα μεσα εξω την γλωσσα στο μουνι. Καυλωσε πολυ και το αισθανθηκα οταν μπηκα μεσα της που το μουνι της ηταν υγρο. Αρχισαμε με πισωκολλητο που εχει την θεα στις φωτογραφιες... Απο τις καλυτερες που εχει η μητερα φυση.
Μετα γυρισαμε με εκεινη απο πανω και δεν σταματησε μεχρι να χυσω.
Μετα απο συντομο ντους αρχισαμε ξανα με 69 και γαμησι στα τεσσερα.
Ειχε το ενδιαφερον στο μεγιστο μεχρι το τελος και εκανε πολυ καλο γαμησι μεχρι να χυσω.
Οτι εχει γραφτει απο πριν ισχυει δεν χρειαζεται οτι μπορω να πω περισσοτερα.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Yes
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
28-11-2021

very professional, communicative and everything according to what is promised !! you will not regret the money you give for sure!! <---(one of the major issues of this "sport ")

Συμπεριφερθείτε της σωστά και θα περάσετε μόνο καλά και αξέχαστα !!

Спасибо за прекрасный вечер! Георгий
Escort Answer:
Спасибо, мне очень приятно????, буду рада встречи снова
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:10% fixed in Photoshop
25-11-2021

Η ηλικια της ειναι πραγματικη και οι φωτογραφιες το ιδιο. Εχει ξαναρθει μου ειπε και της αρεσε η Ελλαδα οποτε θα μας επισκεπτεται συνεχεια γιατι το βλεπει και σοβαρα το επαγγελμα.
Ειναι πολυ περισσοτερο gfe παρα pse και μου αρεσε και ας μην ειμαι απολυτος φαν.
Εχει καλο δερμα φυσιολογικο για την ηλικια της και ωραια φυσικα βυζια. Ο κωλος γλυκουλης και γενικα για την κοπελα εχω να πω οτι αξιζει πολυ γλυψιμο και παντου αφου σκιζει και απο καθαριοτηα.
Φιλακια δινει μερικα αλλα δινει πολλα περισσοτερα στο σωμα και στο καυλι.
Ειναι πολυ τιμια εργατρια, παιρνει τα λεφτα με το σπαθι της.
Το τσιμπουκι που μου εκανε ηταν καλο πραγματικα και η μεγαλη διαρκεια που χρειαστηκε για να ερθω στην καταλληλη φορμα δεν την κουρασε και ουτε γκρίνιαξε.
Μικροσωμη και ελαστικη η κοπελα σκιζει στις στασεις και κανει ακροβατικες απο πανω ενω απο κατω στηνεται τελεια για να την γαμησει οπος θελει αλλα και να θαυμασεις την ομορφια της.
Στον δευτερο γυρο ειχαμε περισσοτερο χαδια και φιλια και πιο φυσικο σεξ.
Αναστεναγμοι και βογγητα στο τελος με κανανε να χυσω.
Ηταν και αυτη μια κοπελα που νιωθεις τυχερος που την πετυχες.
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
21-11-2021

A great meeting in my hotel. What can I say, beautifully presented, right level of chat and made me totally relax and thoroughly enjoyed my time. Organising with the agency was also really easy. Technique - what can I say. Totally drained and wanted to make sure I was! This girls knows how to suck everything. She also gets incredibly wet naturally so seems to really enjoy pleasure she does. Thanks so much honey!
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
27-11-2021

She is so good not only in bed also as a girlfriend you can speak enjoy and you won't feel the time , recommend if you are looking for amazing experience and nice night with amazing girl
  • 28-11-2021
  • nessma
  • Antibes
  • 0.5 / 10
  • 0.5 / 10
  • 0.5 / 10
  • Termsf
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
28-11-2021

Une très mauvaise expérience. Nessma est une arnaque elle a essayé de me confisquer ma porte monnaie quand j’étais au toilette et elle n’est pas a la hauteur de cette annonce pour une escorte respectueuse
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Natural
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-11-2021

Το κοριτσι ειναι υπεροχο σε ολα του. Πολυ ευγενικη και εξυπηρετικη, ιδανικη να ικανοποιησει τισ φαντασιωσεις σου και της αρεσει πολυ να σε εχει ικανοποιημενο. Πολυ ωραιο στοματικο και συμμετοχη στο σεξ που το ευχαριστιεται σαν να ειναι η κοπελα σου! Misha μου ανυπομονω να ξαναερθεις Θεσσαλονίκη να σε ξαναδω.
Kiss:With tongue
Blowjob:Don't know
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Don't know
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
21-11-2021

It's a fake profile that steals money from people not to get close !!! winked
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, swallow
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
26-11-2021

Larita the best escort girl real girl very good communication she know how to treat the men she make everything to pleasure you the best girl ever
Best duo ever Mira & Larita they do everything to pleasure


Thanks Larita i will see you soon when you come back in town


!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiss:No kiss
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:Not available
Breast:Natural
Extraball:Don't know
Photo:10% fixed in Photoshop
27-11-2021

Merhaba yurdum insanları. Geçen hafta şehrimize teşrif eden yeni keşfimizi yeşillendirelim.

Marta profilinden de anlaşıldığı üzere masaj üzerine servis veren bir hatun. Mekanın mıknatısı mı var bilemedim ama bu masaj tayfası hep Kozyatağındaki marka oteli seçiyor. Bunlar independent diyolar ama gizli bir tarikatları olabilirwink yada bizatihi otel bunlara gel gel yapıyor.

Daha önce bu mekanda hizmet veren Estel ve Milana/Diana duosuna gitmişliğimiz olduğundan, beklentimi yüksek tutmadım. Malum masaj işi masaj işidir. Seks arayan başka yerde bulur. Ama Marta ilginç şekilde onu da sunduğunu belirtmiş. E iyi bakalım dedik, biraz gevşemenin sonunda neden olmasın ?

Mekan aşinalığımız olduğundan, daha mesajlaşırken otelin adını, nerede karşılayacağını (üçlü matrix asansör grubu) vs. o demeden ben beyan edince gevezeliğe zaman bırakmadan soluğu tak diye odasında aldım.

Oda standart, temiz kullanışlı iki ayrı yatak var biri hizmet kızağı diğeri hatunun istirahatgahı haliyle. Serviste beraber duş, duşta Bj falan demiş ama ben "almiim" dedim. Kendim girdim, zaten maksadımız rahatlama, konfor. Performans sanatı icrasına gelmedik. Çıkışta odayı gayet hoş bir ambiyansa sokulmuş buldum. Işıklar loş, müzik uyumlu, davet ve buyur kibar ve içten. Hadi bakalım nereye gidecek bu işin sonu dedim.

Marta masaja başlar başlamaz kafamda bir soru işareti belirdi. Daha önce hiç tantra masaj yaptırmadım, kaldı ki nerde karası. Hatun bişeyler yapıyor ama çaktırmıyoruz, belki tantrik yükseliş böyledir diye. Cahil görünmeyelim. Neyse sırtımız yeteri kadar pişince yanmayalım diye ters yüze buyur edildik. Zaten masaj o dönüşle birlikte bitti.

Bir iki yalandan okşama yerini BJ'a bıraktı. Ama ne BJ arkadaş. Valla helal olsun on numara beş yıldız yapıyor bu işi Marta. Masaj başında gözlerimi siyah bir bandajla nazikçe kapadığından neler dönüyor göremiyorum ama bi ara benim kasık hanedanlığında orji var zannettim. Kaç kişi daldı saraya diye bağı bir indirdim, şok ! Marta tüm ziyafeti sadece ağzıyla hands free sunuyor. Bravo ki bravo. Şu ana kadar aldığım en tatminkar BJ tecrübelerimden biriydi. Hiç bir özel talebim olmamasına rağmen ara ara DT atakları, pek karşılaşmadığımız "tongue tease" servisi muhteşemdi. Baktık ki iş masajı aşıyor zam gelmeden depoyu fulleyelim o zaman deyip pompada Cow Girl'e davet ettim. Gayet keyifli bir "riding" sonunda mutlu finişi gördük.

Ejekülasyon sonrası, beraber uzanıp VAR değerlendirmesi aşamasına gelince cesaret edip sordum "sen pro masöz değilsin di mi ?" Dürüstçe kabul ettiwink Zaten ne anatomi bilgisi var, ne uygun yağı. Bitti dediği masaj yağı yerine dureksin vibratör şekilli meşhur kayganlaştırıcısını kullanıyor.

Bu masaj konusunda bir türlü aradığımız hizmeti yakalayamadık. Ya masaj var seks yok, ya da seks kral masaj kümede.wink Neyse er geç "hepsi bir arada rejoice" şansımız olacak elbet diyelim.wink

Marta -son dönem ekonomideki dar boğaz yüzünden olsa gerek- işlerin azalması nedeniyle zaman konusunda aceleci olmadığından oturup sohbete bağladı. Baktım uykusu yok, "e hadi abicim ilerle" diyen de olmadığından dedim ki bak tantrik kuntirik falan yazmışın yukarıya, masaj nasıl yapılır bi de ben sana göstereyim dedim. Tamam demesiyle, "ama ben de aynı ücreti alırım" dedim, yarıldı haliyle.wink Elbette böyle kayserili tüccar kurnazlığı yapacak değiliz, maksat espri. Neyse, masaj bilgimizle, elimiz erdiğince, "what a man wants" uygulaması gösterdik. Helalleştik çıktık.

Ez cümle sadede gelelim. Marta'ya masaj için heveslenen olursa, pek tavsiye etmem. (Benim verdiğim dersten sonra sınıf atlarsa bilemem tabiwink ) Ama, seks için gitmeye niyetlenen olursa, o konuda iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Doğal ve D klas göğüsleri var. Vücudu 18'lik slavlar kadar diri değil ama doğum yapmış yerli hatunlarımız kadar da salmış değil. Bu ırk yediğine içtiğine dikkat ediyor kardeşim, bir de doğal olarak genetik bir avantajları var. BJ konusunda çok çok iyi. Sırf bunun için bile ziyaret edilir. Seks konusunda gayet istekli ve yapmacıksız bir kendini verme söz konusu.

Burada bazı yorumcu arkadaşların "hatun 3 kere geldi, 5 kere geldi, sayamadım vs." tadında egosal yazıları filan oluyor. Gülüyorum sadece. Hatunların, 15 dk önce gördüğü, ücret karşılığı birlikte olduğu elin adamıyla orgazma koş koşa gidip kendini tutamadığına inanan arkadaşlara, kadın kısmısının şeytana pabucunu ters giydirecek zeka ve rol yeteneğinde olduğunu hatırlatmak isterim. Klinik deneylerde bile rol ile gerçeği birbirinden ayırd edilemeyen bir fenomeni diliyle parmağıyla şakkadanak tespit edenlere nobel tıp ödülünü kadife yastıkta sunmak gerekir. Tavukta siftah yapmayan horoz, rüyasında kartak s.kermiş. Boş boş hayaller kurmayın, para cebinizde, gidin kendi keyfinize bakın çıkın.wink

Dear Marta;

Thanks for late Saturday night service.

Your massage service was not that I expected. Sorry for that but this is the reality.

But as a man, feeling the nice and soft touchs of a natural and feminen woman on my body was good enough. Beyond the massage, sex with you was very very satisfactory. I should emphasise on your BJ talent and technique. It was amazinglove Because you closed my eyes, for one moment I thought a few bombshel's mouth was around my penisfellow I would like to have that feeling as soon as possible again.

As long as you stay at that comfortable hotel and keep your desire to please me, I'll put your number to my favourites. And for the next time I'll also join the "making love" magic.

I hope you feel happy in Istanbul and stay a long time. I'm very sure that you will get the priority amongst other challenging chickslove

Stay safe, be happy, have a great time

Captain
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:Yes, spits it out
Sex:Brutal
Anal:Not available
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
27-11-2021

Vaaay vay vay. Kime denk geldik.
Eski adı ile Cyndi olan efsane güzel ile tanışma fırsatımız oldu.

Başkent bebesi olarak, adını önceden duyardık ama o zamanlar Roma'ya pek gelemiyorduk ve Roma listelerine pek bakamıyorduk.
Doğal olarak da resimlerini hafızama atamamışım.

Bazı Romalılar direkt resimlerden kendisini hatırlıyor olabilir.

İstanbul turumdaki son günümde tamamen şans eseri bu güzelliği merak edip, görüşmeyi ayarladım.
Görüşme sırasında konuştukça asıl tanışmamız da öyle oluştu.
Bu tanışma sırasında; benim bazı yazılarımı takip ettiğini, fake ilanlara yazdığım commentleri okuduğunu öğrenmem de hoşuma gitti.


Aşağıda bilgilendirme yazısı olan arkadaşların profillerine girerseniz; Milans/Cyndi için daha önceden yazdıkları görüşme notlarını da görebilirsiniz.
O zamanlar hangi aşirette olduğunu da anlarsınız. Ben o yazıları okuyamadan gittim ama servislerinden bile kimlere layık olduğu anlaşılıyor yani.

Şimdi yazışmalarını kendisi yürütüyor. İngilizcesi iyi, rahat konuşuyor artık.
Fotoğraflar kendisine ait ama amatör fotoğraf yüklemesini de önerdim.


Görüşme yaptıktan sonra bütün eski yazılarını buldum, onları okuyarak ve toplayarak aşağıdaki şekilde notlarımı iletiyorum:

Milans;
Güler yüzlü ve bebeksi güzelliğe sahip,
Uzun saçlı, bembeyaz tenli, ince belli,
Taş ve minyonik olduğu kadar, biraz da hafif uzun bir vücuda sahip,
Doggy sırasında manzaranın izlenmesi ayrı bir keyif veren nadide bir güzelliktir.

Tutkulu sevişmesi,
Ön hazırlık sürecini çok iyi yönetmesi,
Islak ve kendinden geçerek yaptığı BlowJob ile birlikte sürekli ball lick yapması beni bitirdi.
Memnuniyet odaklı vaktini değerlendirmeye çalışıyor. Ara sırasında yaptığı masaj da güzeldi.
Güzel ve uzun saçlarını BlowJob ve Doggy sırasında bana emanet etmesi (fıstığın benim olması) hazzı bir kat daha arttırmış oldu.

Kız arkadaşınız bile bu kadar iyi sevişmez belki.
Maksimum verim almak için; temiz, titiz ve kibar olmakta fayda var tabi ki.
Çay kahve ikramı, misafirperver davranışı da gayet iyi.

Füzelerin üst kısmında hafif geri dönüşüm var ama genel itibariyle uç ve orta kısımlarında doğallık daha ağır basıyor.
(Etrafta o kadar fake ilan varken; Milans'ın sunduğu servislerinin yanında bu durum takıntı yapılacak kadar önemli değil yani.)
Bu güzelliğin orgazm oluşunu izlemek bile insana ayrı bir keyif veriyor.
Bir gün önce yaptığım tatsız görüşmeden sonra ilaç gibi geldi.

Milans ile 1 saatlik bir görüşme yaptım ama tadı damağımda kaldı.
Genelde kızlara görüştükten sonra izlenimlerimi review yazarak ifade etmeye çalışırım.
Ama 2.kez görüştüğüm ve görüşmek istediğim kızlar nadirdir. Bende çok üst düzey bir etki bırakması lazım ki ancak öyle tekrar görüşmek isterim. Milans/Cyndi tekrar görüşmek istediğim kızlar arasında yerini aldı.

Boğaçhank üstadın istediği özelliklere sahip.
Belki görüşmüştür kendisiyle, görüşmediyse de kesinlikle görüşür.


@Milans
Mutlaka (Arkadaşınla beraber) Ankara'ya bekliyorum ya da bekliyoruz.
Ama 1 günlüğüne değil ve gelmeden önce de önden haber verirseniz, hazırlıklı oluruz.


Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Multiple times allowed
Photo:Real picture
27-11-2021

Η κοπέλα είναι αστέρι ένα Άγγελος πραγματικός μωρό μ πέρασα τελεια ελπίζω να τα ξαναπούμε
  • 27-11-2021
  • Milana
  • Ankara
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • 10 / 10
  • ERO
Kiss:With tongue
Blowjob:Without condom
CIM:No
Sex:Active
Anal:No
Breast:Silicone
Extraball:Don't know
Photo:Real picture
06-11-2021

Bir cuma gecesi, masaj salonundaki hatun isteklere cevap vermeyince yaşadığım kudurmadan sonra gittiğim hatun. Ateşimi söndürdü. Mis kokulu, güler yüzlü ve işini bilen. Orjinal profile, gerçek resimler. Yeşil otelde görüştük. Kapıyı çaldım ve tıkkıdı tıkkıdı topuklularla kapıyı açtığında anda bittim zaten. Yıllanmış şarap gibi. Denemenizi tavsiye ederim.

Full review of Western Australia escort girl