Pornoyu ve sekse sanat olarak bakan biri olarak, bu sanatçıyla tanışmak bir ayrıcalıktı. Düşünün: Özenle hazırlanmış bir meyve tabağı... Tatlısından ekşisine, sertinden yumuşağına, kırmızısından maviye her renk. İzlemek istiyorsun ama dayanamıyorsun elin gidiyor, tam ağzına göre bir dilim... İlk ısırıkta toprağa, oradan güneşin göz alıcı atmosferine yükseliyorsun. Bir lokma daha, bir daha... Ve zirvede seni o karşılıyor: **O hem meyve tabağı, hem toprak, hem güneş.** Siz sadece suyunu eksik etmeyin – o en güzel meyvelerini size sunacaktır. 10/10, tekrar tekrar.
Bir süredir böyle bir deneyim yaşamadığım için başta biraz çekingenlik yaşadım ama zamanla çok daha rahatladık ve gerçekten güzel bir deneyim oldu. Hem samimi hem de profesyonel bir yaklaşımı vardı, kendimi rahat hissettim. Türkiye'ye yeni gelmiş olmasına rağmen gayet iyi bir uyum sağladık. Teşekkürler, kesinlikle tekrar görüşmeyi düşünürüm.
İlk iletişimi WhatsApp üzerinden yaptık. Ajansın klasik bilgi mesajı geldi; ücret ve sürelere dair net bilgi verilmişti. Mesajda “ekstra” olarak belirtilen bazı hizmetler için +2000 TL ibaresi vardı. Ben bunu nazikçe sordum ancak bugün için o hizmetin olmadığını belirtti. Sınırları konusunda net ve saygılıydı; elbette tercih meselesi. Küçük bir geri bildirim: Ücret bilgisi zaten sitede ve ilk mesajda yer aldığı için sohbet içinde tekrar tekrar vurgulanması biraz gereksiz ve itici hissettirebiliyor. Dün görüştüğüm başka bir hanımefendiyle ücreti hiç konuşmadan yalnızca süreyi netleştirip 1 saatlik bir görüşme yaptım; memnun kaldığım için üzerine 1 saatlik ücret kadar bahşiş bıraktım ve gayet keyifli ayrıldık. Sonuç olarak “GFE tarzı” sıcak bir iletişim beklentisiyle tercih ediyoruz; marketten ürün almıyoruz ki kasada sürpriz olsun :) Netlik, samimiyet ve karşılıklı saygı olursa herkes mutlu ayrılır. Bugünkü deneyimimde sınırlar konusunda açıklık vardı; umarım şablon mesajlar güncellenir ve tekrarlar azalır.