Genç, fiziği ve yüz güzelliği üst seviyede birisi. Gerçek independent çalışıyor. 1 saat incall olarak görüştüm. Benim en memnun olduğum yönü davranış ve yaklaşımı oldu. Kaçak davranmıyor. süre bitse de gitsek modunda değil. İngilizce iletişimi kolay. biraz türkçe de öğrenmiş. Servisleri ve ilgisi çok iyiydi. gfe tadında geçti. Kaldıgi yer de temiz, giris cıkışı sorunsuz rezidans. Erken giderseniz aşağıda avm içerisinde vakit geçirecek kafeler vs de var.
Kaldigi yere giris cikis rahat. Otopark icin de avm otoparki kullanilabiliyor. Fotograflardan cok daha guzel ve sicak kanli birisi. 1 saat incall olarak gittim. Kapidan girdigimden itibaren guler yuzlu ve cana yakin davrandi. Hijyene onem veriyor. 1 saat yeterli gelmedi ve uzatamadim da yanindan ayrilmak istemiyor insan. ingilizcesi biraz kisitli ama google ceviri ile sorunsuz anlasabildik :) Bugun malesef son gunuymus geldiginde tekrar gidecegim. Tavsiye edilir
Gecen hafta kolayca kendisiyle yazışıp buluştuk. Hoşsohbet ve tatlı birisi. Yorumlarda ingilizcesi iyi değil diye belirtilmiş ama bence gayet iyiydi. Teni gözleri ve ilgisi kusursuz. Kaldığı yer de benim anadolu yakasındaki favorim. Keyifli bir saat geçirdim :)