Kısaca Özet ------------- Genel Olarak Deneyimim 10 üzeri 10 OWO Ücretsiz olması Güzel Eskiden Elite'teydi Premium Segment Bir Kız. Kıyafet ve İç çamaşırları Seksi Makyaj ve bakımı oldukça üst düzey Evi temiz ve düzenli, misafirperverliği iyi olabildiğince rahat ettirmeye çalışıyor Öpüşme French var, Gayet Dil Teması var. Seks güzel kızın istek seviyesi oldukça iyi. Kızın yüzü ve vücudu güzel, kızın vücut ele gelen tarzda fotoğraflar gibi bire bir. Kızın fizik gerçekten kusursuz, güzellik slav kızlarına göre oldukça iyi Konuşma ve iletişim güzel GFE var. Doğal bir güzel.
Kısaca Özet ------------- Genel Olarak Deneyimim 10 üzeri 10 kıyafet ve iç çamaşırları gayet seksi ve kıza çok yakışıyor. Makyaj ve bakımı oldukça başarılıydı Evi temiz ve düzenli, misafirperverliği iyi olabildiğince rahat ettirmeye çalışıyor Öpüşme French var, owo normal Seks güzel kızın istek seviyesi normal. Kızın yüzü ve vücudu güzel, kızın vücut slim, Kızın fizik gerçekten kusursuz, güzellik güzel Türk kızlarına göre üst düzey bir kız Konuşma ve iletişim güzel GFE var. Fotoğraflar gerçek birebir aynı kız.
Kısaca Özet ------------- Genel Olarak Deneyimim 10 üzeri 9 kıyafet ve iç çamaşırları gayet seksi ve kıza çok yakışıyor, porn star aratmıyor Makyaj ve bakımı çok başarılı Öpüşme French var normal, owo efsane Seks güzel kızın istek seviyesi normal. Estetik var ama yani güzel olmuş dediğim gibi porn star kalitesi bir kız. Kızın fizik gerçekten iyi, güzellik azdırıcı derece :) Fotoğraflar gerçek birebir aynı kız.
Kısaca Özet ------------- Genel Olarak Deneyimim 10 üzeri 10 kıyafet ve iç çamaşırları gayet seksi ve kıza çok yakışıyor. Makyaj ve bakımı çok başarılıydı Öpüşme French var normal, owo çok başarılı Seks güzel kızın istek seviyesi yüksek. Belki Yüzde çok az Estetik olabilir, kızın vücut slim, Kızın fizik gerçekten kusursuz, güzellik aşık edecek seviye. Fotoğraflar gerçek birebir aynı kız.
Kısaca Özet ------------- Genel Olarak Deneyimim 10 üzeri 10 kıyafet ve iç çamaşırları norma pek bi numarası yok. Öpüşme French var normal, owo çok başarılı Seks güzel kızın istek seviyesi normal Estetik yok kızın vücut slim, Memeler güzel :D zaten herkes memelere odaklanmış :) Fotoğraflar gerçek birebir aynı kız. Fiyat iyi çok iyi fiyat performans kız.
Kısaca Özet ------------- Genel Olarak Deneyimim 10 üzeri 10 kıyafet ve iç çamaşırları çok başarılı çok üst düzey. Geceliğine kadar hatta seksten sonraki. Öpüşme French, owo çok başarılı Seks güzel kız istekli. Estetik yok ama biraz balık etli ama göğüsler şahane. Fotoğraflar gerçek birebir aynı kız.
Kısaca Özet ------------- Genel Olarak Deneyimim 10 üzeri 8 Kız eve zamanında geldi, kıyafet ve iç çamaşırları güzel, başarılı. Öpüşme Normal tam olarak French Değil! Seks güzel aslında seks sırasında istekli. Vakit doldurmaya çalışmıyor bu yüzden pek puan kırmadım. Çok fazla estetik yok göğüsler original buda güzel.
Ben Peri'yi çok beğendim kesinlikle görüşmeye değer bir kalite, kızın her yeri bakımlı yüz ve vucut 10da 10 zaten bana göre. servisleri iyi yeterli. iletişimide eğlenceli bir kız muhabbeti güzel kasılmıyor. Görüşülür, ramazan diye biraz daha rahat şu sıra site eskiden seans bulamazdım bu arada şimdi çok rahat seans bulabildim genel olarak tüm hatunlar müsait gibi.
Bu ikinci gidişim fotoğraflardan daha güzel kız biraz ele gelir tarzdan ama kesinlikle kilolu değil taş gibi vucut var bacaklar sütun gibi hatta bide topuklu giymiş 10cm kız resmen deli dehşet duruyordu gittiğimde kızın servisler iyi hiç kendini sakınmıyor 69 var owo var pussy lick var. Owo da çok iyi hatta uzun uzun cekiyor siz dur diyene kadar. Ben artık yeter sekse gecelim tribine girdim o derece ama sakso iyidi sakso ile kesinlikle boşaltır. Ben kızı bildiğimden 2 saat görüştüm. Rahat rahat seksimi yaptım.
1 saat görüştüm daha fazla görüşmek istedim ama sanırım dışarı çıkacakmış öyle kala kaldım baka kaldım bende :( Bu güzellikle kesinlikle 1 saat yetmiyor. Yüzü vucudu dokunuşları ve içten şekilde öpmesiyle bir sevgiliden kesinlikle farksız ve çoğu sevgiliden daha iyi. Mükemmel bir seksin ardından keşke 1 saat daha görüşebilseydim dedim. Eğer bir daha görüşürsem gitmemiş olursa bir kaç saatlik plan yapmak istiyorum.
kızın çok yüzü çok güzel ya bakışları halen aklımda yeniden gitsem mi düşüncelerindeyim ocağıma incir ağcı dikti bu site yeminle.