Tarihi tam hatırlamıyorum. Otelde görüştüm bu bebekle. Kız fotoğrafta ne görüyorsanız o. Ingilizcesi iyi, iletisim kabiliyeti yüksek samimi tatlı bir kız. Vücut tam benlik ince ve fit, kalçalar yerinde. Ankaraya getirirse ajans tekrar, tereddüt etmeden defalarca görüşürüm
Hello, owners of Constantinople, our girl is wonderful, you can go without hesitation, we also loved the warm climate of the cold climate, thank you for your super attention.
Herkese selam. Direkt konuya giriyorum. Kız fotoğrafta gözüktüğü gibi. Kaçak dövüşmüyor. Gayet iyi güzeldi her şey. Giderken kafanızda herhangi bir soru işareti olmasın.
Arkadaşlar Herkese Merhaba, Vera , fotolar birebir aynı , fotolardan bir tık daha güzel sayılır, , yaş bana göre 25 lerde , Memeler b cup , bembeyaz , uclar pembe , meme şekli çok güzel kaymak gibi, Popo kıvrımlı ,seksi ele gelir cinsten tam kıvamında , Vucud hatları standartların üstünde güzel , ince belli , yuvarlak popolu , Cildi kızıl ile süt beyaz arasında bir yerde ,yüzü ortalama güzel . Servisleride gayet iyi ve tatminkar. Her yola geliyor naz ve kapris olayları yok. Yönlendirince gayet iyi performans alırsınız. Enerjisi iyi, guler yüzlü olmasıda cabası. Sonuç olarak fit , seksi hatlara sahip vucud ve ten güzelliği ile alkışı ve ilgiyi hak ediyor. Kalın Sağlıcakla.
Konyaya yeni kız gelecek mi son gelen iki kız dışında
evet bugün
Merhaba kostantiniye üstadları vera mükemmel ve ötesi Soğuk ülkenin sıcak canlısı diyebilirim soğuk otel odasında bile sizin ateşinizi zirve yapan bi leydi aşırı sıcak kanlı ve birbirinden özel kolajlar sanki film çekiyoruz gibi pozisyonlar var ilgi alaka süper tekrar tekrar gidilir çok yorum yapmam ama bu matmazele değer
Unutmuşum eklemeyi. Tek eksisi sigara içmek olabilir. Benim için sorun değil ama yine de söylüyorum.
Antepte görüştüm. Çok iyi kız. Bir süre Amerikada kalmış, başka ülkelerde de çalışmış vize sorunu (Rus) nedeni ile gelmiş. Büyük şans. Vücut çok iyi ve servisler harika. DT bende ilk beşe girer. Otuzlu yaşların başında olabilir, trans demişler yuh diyorum. Wellcum başımızın tacı gönlümüzün ilacı. Sigara bende sorun olmaz; içmiyorum ama biraz nikotinden kimseye zarar gelmez. İki saat gördüm küşleme ve katmer (Zekeriya) arası verdim aynı gece bir saat daha gördüm. Giden pişman olmaz.